Over Nanda 

 

BosLeven is ontstaan vanuit een passie voor het leven in, van maar vooral met de natuur. De mens van nu is verder verwijderd van de natuur dan elk levend wezen dat ooit leefde. Het leven speelt zich voornamelijk af in een stad of dorp en daarmee is de verbinding, die de mens van nature heeft met de natuur, zoek. Deze verbinding is voor de natuurvolkeren van de aarde vele eeuwen lang vanzelfsprekend: het dagelijkse leven met natuurvaardigheden, voedsel uit de natuur, ceremonies en rituelen. Alles wat de natuur ons te bieden heeft wordt met respect behandeld en genuttigd. Met BosLeven nodigt Nanda je uit om te vertragen en te leren wat de natuur allemaal te bieden heeft.

 

Ze is een echt natuurmens, van binnen en van buiten. Haar basis is het sjamanisme. Haar praktische vaardigheden zijn primitieve vaardigheden en native skills. Alles wat nodig is om in, met en van de natuur te leven. In haar off grid Bostempel neemt ze je mee op reis om de natuur om jou heen en in jou, dieper te leren kennen. Ze heeft sjamanistische jaaropleidingen gevolgd en verschillende (jaar)opleidingen en cursussen in primitieve vaardigheden en native skills.

 

Terug naar de basis, midden in de natuur op een prachtige locatie vlakbij Vorden, Gelderland. Het 8 kastelendorp... Bijzonder en uniek! Door de ambiance/setting van BosLeven waan je je terug in de tijd, wat een duidelijke meerwaarde voor de beleving is.

 

Dit doet ze natuurlijk niet allemaal alleen! Omdat dit praktisch niet haalbaar is en het is veel leuker om het samen te doen... Inmiddels heeft ze een fijne groep mensen om zich heen met wie ze verschillende workshops en activiteiten organiseert. Met allemaal hun eigen vakgebied en talenten vullen ze elkaar mooi aan! Er zijn vele mogelijkheden binnen wat BosLeven aanbiedt. Neem vrijblijvend contact met Nanda op.

 

KLIK HIER voor het contactformulier