Over mij

 

BosLeven is ontstaan vanuit een passie voor het leven in, van maar vooral met de natuur. Om me heen zie ik hoe ver de mens verwijderd is van de natuur en daarmee ook van hun eigen natuur. 

Het leven speelt zich voornamelijk af in stad of dorp en daarmee is de verbinding die we van nature als mens hebben met de natuur zoek.

Deze verbinding met alles wat leeft is voor de natuurvolkeren van deze aarde al vele eeuwenlang vanzelfsprekend! 

Met BosLeven nodig ik iedereen uit om te vertragen en bewust te genieten van het bos door te leren wat het allemaal te bieden heeft.

 

Ik heb 6 jaar met mijn kinderen in een Yurt (Mongoolse tent) geleefd en nu sinds twee jaar in een huisje in het bos, wat beide vooral veel buiten leven is. Sinds die tijd ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in eetbare wilde planten, ambachten en eigenlijk alle kennis die je nodig hebt om in, van en met het bos te leven. Ook heeft het sjamanisme me dichterbij de natuur - en mijn eigen natuur- gebracht.

 

BosLeven is een bijzonder concept geworden voor  Bosbelevingdagen/weekenden met Wildplukwandelingen & Oerkookworkshops, Bedrijfs- Familie en Vriendenuitjes, Ouder & Kindweekenden met oude ambachten, VachtViltworkshops en Discover your Nature retreats. Terug naar de basis, midden in de natuur op een prachtige locatie vlakbij Vorden, Gelderland. Het 8 kastelendorp... Bijzonder en uniek! Door de ambiance/setting van BosLeven waan je je terug in de tijd wat een duidelijke meerwaarde voor de beleving is. BosLeven is een event op zichzelf!

 

Dit doe ik natuurlijk niet allemaal alleen! Omdat dit praktisch niet haalbaar is en het is veel leuker om het samen te doen...

Inmiddels heb ik een mooie groep mensen om me heen met wie ik de verschillende activiteiten organiseer. Met allemaal ons eigen vakgebied en talenten, we vullen elkaar mooi aan!

 

Er zijn vele mogelijkheden binnen wat BosLeven aanbiedt. Neem vrijblijvend contact met me op en wie weet tot snel!