Ouder&Kind


 

 

Ons leven en dat van onze kinderen zit vol!  Vol met werk, school, sport, games en alle alledaagse dingen die onze tijd vragen. Welke ouder gaat nog regelmatig met zijn of haar kind het bos in, ravotten, spelen, van het pad af op onderzoek uit, een hut bouwen of gewoon heerlijk samen tegen een boom aan zitten, luisteren naar alle geluiden van het leven in het bos?

 

De Ouder&Kindweekenden die BosLeven aanbiedt hebben dit allemaal! En wat kun je nog meer verwachten? Een greep uit de mogelijkheden...

Samen tondel (natuurlijk aanmaakmateriaal) vinden en leren herkennen in het bos, een vet vuur toveren zonder aansteker, samen een shelter bouwen, wilde kruiden vinden, plukken en proeven, spelletjes spelen met en rondom bomen, fakkels maken, het bos in op zoek naar diersporen, een buidel of zitvachtje vilten van schapenwol, vishuiden looien tot prachtig zacht leer, koken op houtvuur en nog veel meer! 

 

" Het idee achter de Ouder&Kindweekenden, en tegelijk ook mijn missie met BosLeven, is om met elkaar en met de natuur te verbinden. Dit op een prachtige off-grid plek midden in het bos! We starten bij aankomst in een cirkel om het vuur met een talkingstickronde, een deelronde. En zo starten we elke dag, we zullen veel verhalen met elkaar delen... De activiteiten die we doen, doe je met je zoon of dochter, "Quality time" Het zijn dagen vol verbinding met je kind!" 

 

Dus heb je zin om samen te komen met gelijkgestemden? Samenzijn, verbinden, delen, spelen, koken en eten rondom het vuur, op een heerlijke off-grid plek midden in het Holtense bos, waar altijd wat te beleven is? 

 

Kijk dan HIER of schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! Dan ben je op de hoogte van alle weekenden die georganiseerd worden in de Bostempel :-)