De Bosbeleving

 

De Bosbeleving: 

Je waant jezelf terug in de tijd waarin alles draaide om de eerste levensbehoeften. Met oeroude technieken kook je met wat de natuur je dit jaargetijde te bieden heeft. We nodigen jullie uit om te vertragen en de verbinding te voelen met de natuur!

 

De Bosbeleving is in verschillende arrangementen te boeken:

 

Oerkookworkshop

We koken soep in heksenketels op houtvuur, frituren op een Let’s vuur, grillen op in het vuur verhitte spekstenen, gerechten gaan in de Leemoven of een grondoven, bereiden vis aan een plank of in de klei en bakken OERbrood en Quiche in de Dutch Ovens…

 

De Bosbeleving, Wildplukwandeling & Oerkookworkshop

De gids deelt zijn kennis over de eetbare natuur. Denk hierbij aan eetbare planten, boombladeren, paddenstoelen enz.. Deze gaan jullie verzamelen en (h)eerlijke gerechten mee maken.

 

De Bosbeleving, Educatieve wandeling & Oerkookworkshop

De gids vertelt tijdens de wandeling over de verschillende toepassingen van wat jullie tegenkomen, denk hierbij aan voeding, vuur, medicijn of gebruiksvoorwerpen. 

Of het nu planten, bomen, paddenstoelen of sporen zijn, 

het is altijd leuk er iets beter naar te kijken!

  

Een Bosbeleving met vrienden, familie of collega’s? 

 

Neem contact met me op via het contactformulier en we kijken samen naar de mogelijkheden.

 

De Bosbelevingen zijn in samenwerking met Mirjam Scholten van Kruidenkunst, Mirjam van der Laan van Natuureducatie de Boomklever,  Stefan Boosten en/of Jolanda Roozendaal