Bos Koken

 

BosKoken is een beleving, niet zomaar in een pan roeren!                                   Je waant jezelf terug in de tijd waarin alles draaide om de eerste levensbehoeften. Met oeroude technieken kook je met wat de natuur je dit jaargetijde te bieden heeft. We nodigen jullie uit om te vertragen en de verbinding te voelen met de natuur!

 

Het BosKoken is in verschillende arrangementen te boeken:

 

BosKoken-workshop

We koken soep in heksenketels op houtvuur, bakken zoete aardappelen op een Let’s vuur, grillen Wild op verhitte spekstenen, groenten gaan in een grondoven, bereiden vis aan een plank of met klei en bakken OERbrood en Quiche in de Dutch Ovens…

 

BosKoken inclusief wildplukwandeling

De gids deelt zijn kennis over de eetbare natuur. Denk hierbij aan eetbare planten, boombladeren, paddenstoelen enz.. Deze gaan jullie verzamelen en (h)eerlijke gerechten mee maken.

 

BosKoken inclusief educatieve wandeling

De gids vertelt tijdens de wandeling over de verschillende toepassingen van wat jullie tegenkomen, denk hierbij aan voeding, vuur, medicijn of gebruiksvoorwerpen. 

Of het nu planten, bomen, paddenstoelen of sporen zijn, 

het is altijd leuk er iets beter naar te kijken!

  

Een BosKoken-workshop met vrienden, familie of collega’s? 

 

Neem contact met me op via het contactformulier en we kijken samen naar de mogelijkheden.

 

De BosKokenworkshops zijn in samenwerking met Jeanette Boogmans van Zebrarups Natuureducatie, Stefan Boosten en/of Jeroen Nielen van Jeroen Nielen Freelance kok en workshops