Bedrijfsuitje Oerkookworkshop

Bedrijfsuitje Oerkookworkshop en meer...

Oerkookworkshop midden in het bos: 

Je waant jezelf terug in de tijd waarin alles draaide om de eerste levensbehoeften. Met oeroude technieken kook je met wat de natuur je dit jaargetijde te bieden heeft. We nodigen jullie uit om te vertragen en de verbinding te voelen met de natuur!

 

De Oerkookworkshop is in verschillende arrangementen te boeken:

 

Oerkookworkshop

We koken soep in heksenketels op houtvuur, frituren op een Let’s vuur, grillen op in het vuur verhitte spekstenen, gerechten gaan in de Leemoven of een grondoven, bereiden vis aan een plank of in de klei en bakken OERbrood en Quiche in de Dutch Ovens…

 

Wildplukwandeling & Oerkookworkshop

De gids neemt jullie mee voor een wandeling door de bossen van Vorden, het 8 kastelendorp! Ze deelt haar kennis over de eetbare natuur. Denk hierbij aan eetbare planten en kruiden, boombladeren, paddenstoelen enz..

Tijdens de Oerkookworkshop koken jullie met de oogst en biologische producten uit de winkel de lekkerste gerechten met diverse Oeroude technieken op houtvuur. 

 

Educatieve wandeling & Oerkookworkshop

De gids vertelt tijdens de wandeling door de prachtige bossen van Vorden, over de verschillende toepassingen van wat jullie tegenkomen, denk hierbij aan voeding, vuur, medicijn of gebruiksvoorwerpen. Of het nu planten, bomen, paddenstoelen of sporen zijn, het is altijd leuk er iets beter naar te kijken! 

 

De Oerkookworkshop is ook mogelijk in combinatie met andere teambuildingactiviteiten. Denk hierbij aan Boomklimmen, een workshop "van schot tot bord", villen en uitbenen van het Ree, Vuurworkshop, Viltworkshop of een eigen programma.

  • Duur: ongeveer 5 uur.
  • Locatie: Vorden, Gelderland. Andere locaties mogelijk
  • De Oerkookworkshop is voor groepen van 15 t/m 40 deelnemers
  • De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers. Vanaf € 65,- p.p. exclusief btw
  • Inclusief koffie en thee. Fris- en alcoholische dranken zijn mogelijk op nacalculatie 
  • Zelf zorgen voor serviesgoed. Dit kan verzorgd worden tegen meerprijs
  • Een internationale groep? Een engelstalige workshop is mogelijk
  • Alle producten zijn biologisch. Naar wens vegetarisch, vegan en/of glutenvrij

  

Een Oerkookworkshop met vrienden, familie of collega’s? 

 

Neem contact met me op via het contactformulier en we kijken samen naar de mogelijkheden.

 

De Bosbelevingsdagen zijn in samenwerking met Anna Luijten, Mirjam van der Laan, Stefan Boosten en/of Jolanda Roozendaal. Hiernaast werk ik samen met andere partners voor de andere teambuildingactiviteiten.